Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gülün yanı sıra, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova’nın AK Partili il ve ilçe Belediye Başkanlarının yer aldığı yaklaşık 150 Belediye Başkanı katıldı.

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Marmara Bölgesindeki AK Parti 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplantıda belediyeler arası bilgi ve tecrübe paylaşımının yanı sıra AK Partinin şehircilik anlayışı ile yerel yönetimlerdeki usul ve esaslara ilişkin konuların ele alındığını belirtti.

Aktaş ayrıca toplantıda, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı ile yerel yönetim çalışmalarının usul ve esaslara uygun temin edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.