İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında başarılı öğrenciler, öğretmenleri ve idarecilerini ağırlayan Fatih Bilican, sporculara katılacakları Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi.

SAMSUN VE ADANA'YA GİDECEKLER

Okullarda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem verdiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican,

"Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları hem de ilçemizin ve ilimizin başarısına katkı sağlamaktadırlar.

Bu kapsamda derece alan öğrencilerimizin başarılarını paylaşarak kendilerine hediye takdiminde bulunduk. Sezai Karakoç Ortaokulu Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Takımları; İl Kros Şampiyonası Seçmeleri yarışmalarına katılarak her iki takım da takım olarak Bursa İl birincisi olmuşlardır.

2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek 2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek

Takım olarak il birincisi olan öğrencilerimiz, 16 Ocak 2016 tarihinde Samsun ilinde yapılan Yarı Final koşusunda yine her iki takım da takım olarak Bölge birincisi olmuşlardır. Bölge Şampiyonasında birinci olan öğrencilerimiz 13 Şubat 2016 tarihinde Adana ilinde Türkiye Şampiyonası için Final Yarışmalarına katılacaklardır.

Ferdi sıralamada ise öğrencilerimizden Azad Karasu bölge birincisi, Ebrar Bayram ise bölge ikincisi olmuşlardır. Ayrıca aynı okulumuzun Futsal Kız Takımı da bursa birincisi olmuştur. 01-05 Mart 2016 tarihinde Türkiye Finaline katılacaklardır.

Türkiye Şampiyonası yarışmasına katılacak olan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Katkısı olan okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum" dedi.