Bahçeşehir Koleji yönetimi tarafından dün basın toplantısı düzenlendi. İnegöl ve Yenişehir basınını katıldığı toplantıda konuşan Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü Kurucu Temsilcisi Mehmet Yıldız;

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

"Bahçeşehir Koleji nitelikli eğitimi Türkiye'nin her noktasına ulaştırmak amacıyla yeni kampüsler açmaya devam ediyor.

Erken çocukluk eğitiminden itibaren uyguladığı STEM+A eğitimiyle geleceğe hazır bireyler yetiştiren Bahçeşehir Kolejinin Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim göreceği İnegöl Kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılıyor" dedi.

TAM DONANIMLI BİR KAMPÜS

Kampüs hakkında bilgiler veren Yıldız;

"Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsünde tam donanımlı bilim laboratuvarı, müzik, resim, teknoloji, tasarım atölyeleri ve STEM Center bulunuyor.

350 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu kampüs, sosyal olanaklarıyla da öğrencilere tam donanımlı bir kampüste eğitim görmenin ayrıcalığını yaşatmak üzere hazırlandı" dedi.

GELECEĞE HAZIR BİR NESİL YETİŞTİRİYOR

Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü Kurucu Temsilcisi Mehmet Yıldız, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bahçeşehir Koleji algoritmik düşünme becerilerini erken yaşta kazandıran, disiplinler arası çalışma ortamı sunan ve eğitime üretim odaklı yaklaşan STEM+A eğitiminin Türkiye'deki öncülüğünü yapıyor.

Farklı disiplinleri bir arada edindirme ilkesine dayanan ve Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik), Mathematics (Matematik) ve Art (Sanat) kelimelerinin baş harflerinden adını alan STEM+A eğitimi Bahçeşehir Kolejinin tüm kampüslerinde Erken Çocukluk Eğitiminden itibaren uygulanıyor"