MHP Belediye Meclis üyesi İsmail Karaman, İlçe Başkanı Müfit Besler ve belediye meclis üyesi Regaip Korkmaz ile birlikte düzenlemenin yapıldığı Cerrah Kavşağında incelemelerde bulundu.

Kavşağın kapatılmasına tepki gösteren Karaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ESKİYE DÖNÜLDÜ

Cerrah'ta 5 yıl Başkanlık yaptığını anımsatan Karaman;

"Burada sinyalizasyon yapılması için müracaatlarımız olmuştu ve milletvekilimizin girişimleri sonucunda sinyalizasyon yapılarak sorun ortadan kaldırılmıştı. Burası çok hareketli bir bölge ve burada yaşayan insanlar ve sanayiciler bu yolu çok yoğun olarak kullanıyor.

Sinyalizasyondan öncede ciddi anlamda kazalar olmuştu. Onlarca vatandaşlarımız öldü, ben babamı da bu kavşakta kaybettim. Sinyalizasyon bu kazaları ortadan kaldırmıştı. Fakat yine eskiye dönüldü" dedi.

SEÇİMDEN ÖNCE MECLİSE GELDİ

Seçimden önce kavşağın kapatılması konusunun belediye meclisine getirildiğini belirten Karaman;

"Haziran ayında bu kavşağın kapatılması konusu meclise gelmiş ve MHP grubu olarak olumsuz baktığımızı söylemiştik. Bunun üzerine geri çekilmişti. Fakat meclis kararı olmadan bu kavşak kapatıldı.

Konunun valilik kararı ile kapatıldığını görüyoruz. Burada tezatlık var. Eğer vali beyin kararı ile bu yol kapanıyorsa İnegöl Belediye Meclisi'ne neden bu konu taşınıyor."

KİMSE KUSURA BAKMASIN...

Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu

"İçimizi acıtan ise eğer belediye meclisi kararı olmadan bu yol kapatıyorsa kimse kusura bakmasın AK Partili arkadaşlar da dahil belediye meclisi parmakçı değildir. Valilik kararı ile kapatılacaksa meclise gelmemesi lazım, meclise geliyorsa sonucun beklenmesi lazım."

"Bu kavşağın kapatılması çok yanlıştır. Buradaki insanların can güvenliği konusunda sıkıntılar doğuracaktır. Sanayicilerimiz sıkıntı çekecektir.

Yenice Köprülü Kavşağı'nın hatalı yapıldığı burada ortaya çıkıyor. İnşallah bu yanlıştan kısa sürede dönülür. Burada 24 saat geçmeden 3 tane trafik kazası oldu" diye konuştu.