Şarkıcı Atilla Taş Yenişehir yakınlarında ölü bulunan köpekler için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a twitter hesabından tepki göstermişti.

AĞIR İTHAMLARDA BULUNMUŞTU

Taş; resmi twitter hesabından Alinur Aktaş'ı suçlayan mesajlar yayınlamış; köpeklerin ölümünün sorumlusu olarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı gösterirken, Aktaş hakkında ağır ithamlarda bulunmuştu.

TWİTTER'DAN YAZDI

Atilla Taş Alinur Aktaş'a "Ne insana saygınız var, ne hayvana, ne doğaya. Lafa gelince Müslüman. Bu yaptığını caniler yapmaz" ve "Sen ne vicdansız biriymişsin başkan efendi. Bu köpekleri neden katlettin? Yazıklar olsun sana" ağır eleştirilerde bulunmuştu.

1 YIL 2 AY HAPİS CEZASI

Aktaş da Taş'ı hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye vermişti. Mahkeme Aktaş'ı haklı bulurken; Taş, kamu görevlisine hakaretten dolayı 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yapılan indirimler sonucunda Taş'ın cezası 11 ay 20 gün olarak kesinleşti. Atilla Taş'ın bir yıl içerisinde aynı suçtan ceza almazsa 11 ay 20 günlük cezası infaz edileceği bilgisine ulaşıldı.

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

MANEVİ TAZMİNAT DAVASI DA AÇACAK

Mahkeme için İnegöl'e gelen Taş'a ayrıca 1.500 TL para cezası verildiği; Taş'ın kararı Yargıtay'a taşıyacağı da öğrenildi. Öte yandan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atilla Taş'a manevi tazminat davası açacak.