İlçe Başkanı Aytekin Torun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Süleymaniye Mahallesi'ndeki fırında 'Askıda Ekmek' kampanyasını başlattı.

Burada konuşan Başkan Aytekin Torun, Milli ve sosyal dayanışma ruhunu canlandırmak, yardımlaşmanın erdemliğini göstermek amacı ile Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Türkiye genelinde 'Askıda Ekmek' kampanyasının başlatıldığını söyledi.

Kampanya ile dar gelirli vatandaşlara el uzatıldığını aktaran Torun, "Milli ve sosyal dayanışmanın tezahürü olan bu proje ile birlikte ekonomik anlamda rahatlığa kavuşan vatandaşlarımız, dar gelirli vatandaşlarımıza el uzatıyor, yardımcı oluyor. Bu proje esasen kurucu genel başkanımız ve Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'in aziz Türk Milletine sunduğu 9 ışık doktrin reçetesinde yer alan Toplumculuk maddesinin de bir gereğidir."

Sevda Özcan Tekrar Taban'a Yüklendi Sevda Özcan Tekrar Taban'a Yüklendi

"Bu proje görüyoruz ki şuanda tüm yurt genelinde yayılmış, yaygınlaşmış ve Allah'ın izni ile amacına ulaşacak şekilde yol almıştır. Bir elin verdiğini, diğer elin görmediği bu 'Askıda Ekmek' kampanasını bizler de bugün itibari ile start veriyor ve tüm ilçe halkımızı, tüm vatandaşlarımızı bu projeye destek olmaya, toplumumuzun yardımlaşma duygusunu pekiştirmeye, yardıma muhtaç veya dar gelirli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya davet ediyorum."

"Unutulmasın ki bizler şanlı bir ecdadın torunları, asil bir milletin evlatlarıyız. Ve yine unutulmasın ki bizler komşusu aç iken tok yatan bizler değildir hadis-i şerifi ile büyüyen, büyüten ve bu idealizm ile can veren bir milletiz. İnanıyoruz ki milletimizin bu sosyal sorumluluk projesinde üstüne düşeni fazlası ile yerine getirecek ve milli birlik ve berberliğimize katkı koyacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Torun ile partililer ekmek satın alarak askıya bıraktı. Partinin başlatmış olduğu kampanyaya mahalle sakinleri de ekmek alarak destek verdi.