ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞÖYLEDİR: 2. Lig B kategorisi 1. grupta grubunda 5. sırada yer alan ancak Türkiye kupası maçlarında fırtına gibi esen Sarıyer'i konuk edecek olan İnegölspor'da hazırlıklar tamamlandı. İnegölspor yönetimi ve teknik heyet grup maçlarında iddialı olduklarını ve gruptan çıkmayı istediklerini tekrarladılar.

Bugün saat 14.00 de başlayacak olan zorlu maratonda İnegölspor ilk hafta bay olduğu için ilk maçına çıkacak. Sarıyer ise ikinci maçında puan arayacak. Mücadeleyi Erbay Aldemir yönetecek. Aldemir'in yardımcılıklarını ise Bülent Çenet ve Mehmet Asker yapacak.

SARIYER'İN KARNESİ

2. Lig B kategorisi 1. grup takımlarından olan Sarıyer, grubunda 30 puanla 5. sırada bulunuyor. Bugüne kadar oynadığı 19 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Sarıyer, rakip filelere 25 gol atmayı başarırken, kendi kalesinde ise 24 gol gördü. Sarıyer grubunun en çok gol atan takımları arasında yer alıyor.

Türkiye Kupası kademe maçlarında önce Eyüpspor'u penaltı atışları sonrası 10-9 elemeyi başaran Sarıyer, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-0 yenerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkiye Kupası grup maçlarına katılmayı başaran Sarıyer, ilk maçta Süper Lig ekiplerinden Samsunspor ile karşılaştı. Gol düellosuna dönen maçta 2 gol atmasına rağmen 3 gol yiyen Sarıyer, aldığı sonuçlarla ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu ispat etti.

Sarıyer'de dikkat edilmesi gereken futbolcular arasında ise İdris, Hakikat, Ümit, Serhat ve Sefer yer alıyor. Bu oyuncular attıkları goller ile dikkat çekiyor.

İNEGÖL'ÜN KARNESİ

İnegölspor ise rakibine göre bir adım önde görünüyor. 2. Lig B kategorisi 3. grupta 32 puanla 2. sırada yer alan ve play off vizesi alan temsilcimiz ligde oynadığı 17 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Rakip kalelere 26 gol atmayı başaran ekibimiz kalesinde ise 23 gol gördü.

Türkiye Kupası kademe maçlarında ise önce Bursasspor'u 1-0, ardından da Elazığspor'u 2-0 yenerek rakiplerini saf dışı bırakan temsilcimiz grup maçlarına katılmayı hak etti.

GRUPTA MAÇLAR

İnegölspor-Sarıyer

Samsunspor-Konyaspor

Takımlar

P

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

G

B

M

A

Y

P

AV

Samsunspor

1

1

0

0

3

2

3

+1

Beşiktaş

1

0

1

0

1

1

1

0

Konyaspor

1

0

1

0

1

1

1

0

Sarıyer

1

0

0

1

2

3

0

-1

İnegölspor

0

0

0

0

0

0

0

0