KADASTRO YOLLARI DÜZENLENİYOR

Kırsala yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüren İnegöl Belediyesi, hasat mevsiminde çiftçilerin ürünlerini sağlıklı bir şekilde tarlalarından sevk edebilmeleri için kadastro yollarının düzenlenmesi çalışmalarına hız verdi. Bazı kırsal mahallelerde arazi yollarının düzenlenmesi tamamlanırken, bazı bölgelerde ise çalışma halen sürüyor.

Bazı kırsal mahallelerde çalışma tamamlanırken, Ortaköy Mahallesinde devam eden kadastro yollarının düzenlenmesi çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, diğer kırsal mahallelerde de benzer çalışmanın yapılacağını ifade etti.

EKİPLER ORTAKÖY'DE

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Ortaköy Mahallesinde devam eden arazi yollarının düzenlenme çalışmalarını yerinde inceledi. Konuya ilişkin burada bir açıklama da yapan Yiğit,

"İlçemizin dört bir tarafında vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tüm gücümüzle sahadayız. İnegöl Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizden de aldığımız destekle birlikte merkez kırsal ayrımı yapmadan İnegöl'ümüze en güzel şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yılda hasat mevsiminin gelmesiyle birlikte çiftçilerimizin ürünlerini sağ salim evlerine ve satış noktalarına ulaştırabilmeleri amacıyla bağ, bahçe ve tarlalara giden arazi yollarımızda düzenleme çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Bugün Ortaköy Mahallemizde yürüttüğümüz bu çalışmamız tüm kırsal mahallelerimizi kapsamaktadır" dedi.

KIRSAL KALKINMA SÜRÜYOR

Konuşmasının devamında kırsal mahallelere yapılan hizmetlere de değinen Yiğit;

"Bütünşehir yasasıyla birlikte kırsal mahallerimizin belediyemize bağlanmasının ardından süratle başlayan çalışmalarımızda mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu güne kadar kırsal mahallelerimize alt yapıdan yol çalışmalarına, tretuvar çalışmalarından mahalle konaklarına, köprü yapım çalışmalarından meydan düzenlemelerine, erken uyarı sistemlerinden ürün toplama merkezlerine, eğitim seminerlerinden meyve budama kurslarına kadar birçok hizmet götürdük.

Mahallelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında hizmetlerimiz hız kaybetmeden devam edecektir. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz bu yol çalışmasında bizlere destek veren Bursa Büyükşehir Belediyemize de teşekkürlerimi sunuyorum.

Çalışmamızın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.