Program Okul Müdürü Serdar Acar'ın açılış konuşması ile başladı.

Okul Müdürü Serdar Acar, konuşmasında yirminci yılını yaşayan Altın Nesil Okullarında bir kez daha 1. sınıf öğrencilerini 2. sınıfa ve okul öncesi öğrencilerini de 1.sınıfa hazırlamanın, eğitimlerini tamamlamalarını sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Sözlerinde temel eğitimin öneminden de bahseden Acar, öğretmenlerin özverili çalışmalarının yanı sıra anne babaların da rehberlik ve takipçiliğinin mutlak surette öğrenciler üzerinde etkili olduğunu ve bunun sürekliliğinin önemli olduğunu belirtti. Ayrıca 28 Eylül 2015 tarihinde başlayıp bugüne kadar devam eden süreçte, öğrencilerin eğitim öğretiminde hiçbir zaman güvenini ve desteğini esirgemeyen öğrenci velilerine teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

RONT GÖSTERİLERİ

Serdar Acar'ın konuşmasının ardından program, Müzik Öğretmeni M.Ferhat Budak'ın rehberliğinde hazırlanan koronun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti. Sınıf öğretmenleri Esra Efe ve Hilmi Çoban'ın rehberliğinde hazırlanan birinci sınıf öğrencileri ront gösterilerini eğlenceli bir şekilde sergiledi ve izleyicilerden büyük alkış topladı.

Altın Nesilli minik öğrenciler, yabancı dil alanındaki hünerlerini de öğretmenleri Zübeyde Yılmaz ve Özlem Ekin yönetiminde hazırladıkları gösterilerle sergilediler.

ANNELERİMİZE ŞİİRLER

Yılsonu programının devamında, Ana Sınıfı Öğretmeni Merve Bayrak'm öğrencileriyle hazırladığı "Annelerimize Şiirler" gösterisini sunan anasınıfı öğrencileri ise ailelerine hem eğlenceli hem duygusal anlar yaşattılar.

Gecenin sonunda ise birinci sınıf öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni Mihrican Güvenç rehberliğinde hazırladıkları Ankara ve Silifke yörelerine ait halk oyunları ile büyük beğeni topladı.

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

Program Okul Müdürü Serdar Acar'ın programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür konuşması ile son buldu.

RESİM VE EL SANATLARI

Düzenlenen yılsonu programında öğrencilerin yıl boyunca edindikleri becerileri sahneledikleri gösterinin yanında Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülser Çınar rehberliğinde hazırladıkları birbirinden güzel resim ve el sanatları çalışmaları da okulun çok amaçlı salonunda sergilendi ve bu renkli çalışmaların tamamı izleyenlerin beğenisini topladı.