Mezuniyet programında konuşan Kolej Müdürü Mesut Mutlu, öğrencilerin tamamlanan süreçte vefa borçları olan öğretmenlerine ve ailelerine karşı sorumluluklarını hatırlattıktan sonra gelecekte yüklenecekleri şahsi ve ulusal sorumluluklara dikkat çekti.

Kolej müdürünün konuşması sonrası 12.sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları 'Veda' temalı video gösterimi yapıldı ve yemeğe geçildi.

MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ

Yemek sonrasında hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler tek tek sahneye çağrılarak yerlerini aldılar.

Önce 12/A sınıfı eğitim koçu Tarih öğretmeni Ali Altınkaya, ardından 12/B sınfı eğitim koçu İngilizce öğretmeni Metehan Gündüz tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri teslim edildi.

Bu sırada öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı

KEP ATTILAR

Programın sonraki kısmında sırasıyla okul üçüncüsü Rabia Basmacı'ya plaketini Biyoloji öğretmeni Nazan Tüloğlu, okul ikincisi Talha Kara'ya plaketini İlköğretim Müdür Yardımcısı İsmail Demirel ve okul birincisi Afra Dalkılıç'a plaketini Kolej Müdürü Mesut Mutlu verdi.

Ayrıca bu yıl ilk defa Altın Nesil Kültürü Onur Ödülü plaketi Edebiyat Öğretmeni Yalçın Kuru tarafından Betül Avcı isimli öğrenciye takdim edildi.

Bu dört öğrenci hazır bulunduğu halde mezuniyet pastası sahneye getirildi ve pasta kesiminden sonra coşkulu bir şekilde kep atma töreni gerçekleştirildi.

Velilerin ve öğrencilerin hazırlanan bu programdan dolayı memnuniyetlerini dile getirmesi ve teşekkürleriyle gece son buldu.