İki yüz kişilik bir katılımla gerçekleşen yemekte, tüm Altın Nesil ailesi hem keyifli bir akşam geçirdi hem de kurum çalışanlarının aileleri, tanışma fırsatı buldu.

SEMİNER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte seminer çalışmaları ile hem yılın değerlendirmesini yaptı, hem de bir sonraki yılla ilgili planlamalarını sürdüren Altın Nesil yönetici ve öğretmenleri, iftar yemeği ile bu çalışmalarını da renklendirmiş oldu.

BAŞARILI ŞEKİLDE TAMAMLADIK

Birçok alanda elde edilen başarılarla tamamlanan öğretim yılının değerlendirmesini yapan Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci:

"Nitelikli ve başarılı bir şekilde tamamladığımız eğitim-öğretim yılı sonrası tüm öğretmenlerimizle birlikte planlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi! 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi!

Bu şekilde de başarının tesadüf olmadığını sık sık vurguluyoruz. Hem bu başarılarımızı kutlamak hem de Altın Nesil ailesi ile güzel bir akşam geçirmek amacıyla bir iftar yemeği planladık.

Her geçen gün büyüyen bir aile olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu akşamki yemeğe katılan tüm Altın Nesil ailesi üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.