Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl'ün çarşısında düzenlenen iftar programında katıldı. Yaklaşık 2500 kişinin katılım sağladığı iftarda, Başkan Altepe, İnegöllü vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
Ramazan'ın, 11 ayın sultanı olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Ramazan, rahmet, bereket, kardeşlik ve paylaşma ayıdır. 11 ayın sultanı Ramazan'ı en güzel şekilde yaşadık. Şehrin her köşesinde huzur ortamı var. Bizler de dostlarımızın yanındayız" dedi.

"Türkiye gelişmeye devam edecek"
Başkan Altepe, Türkiye'nin dünyanın parlayan 5 yıldızından biri olduğunu da söyleyerek, "Türkiye, büyüme yolunda güzel mesafeler aldı. Bu gelişme devam edecek, istikrar ortamı sürecek. Bizler de yaşadığımız şehirleri geliştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İnegöl'ü de gerçek anlamda bir kent merkezi yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.
Bursa'nın Türkiye'ye örnek olduğunu anlatan Başkan Altepe, "Bursa'da ecdat yadigarı tüm emanetlerimizi ayağa kaldırdık. Kentimizi kalkındırdık. Yerel yönetimler, bu işleri nasıl yaparmış gösterdik. Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl'ün de yanındayız, İnegöl'ün de sorunlarını çözmek için buradayız" dedi.

"İnegöl'ün çarşısı da ihya olacak"
İlçenin Büyükşehir'in gücünün bundan sonra daha fazla hissedeceğini belirten Başkan Altepe, "İnegöl'ün daha hızlı kalkınması için, gerçek anlamda ticaret, turizm, sanayi ve üretim merkezi olması için çalışıyoruz. Mobilya üretimi ve kırsal kalkınmayı destekliyoruz. Tarım ve hayvancılık artık Büyükşehir ile kalkınıyor" şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman vatandaşın memnuniyeti için hizmetlerini gerçekleştirdiğini de anlatarak, "İnegöl'ün çarşısı da ihya olacak. Çarşının çehresi değişecek, baştan başa ele alıyoruz, tüm projeler hazırlanıyor. İnegöl'ün
çehresi değişecek. Bayramdan sonra merkez pazar yerinde de gerekeni yapacağız. İnegölspor'un da yanındayız. İnegöl'ün tüm ihtiyaçlarına cevap bulacağız. Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de de hissedilecek" ifadesini kullandı.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Büyükşehir Belediyesi'nin gücünün İnegöl'de çoktandır hissedilmeye başladığını vurguladı. "İnegöl olarak biz, Büyükşehir kanununu yaşamaya başladık" diyen Aktaş, vatandaşların bayramını kutladı, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçeliler de anlamlı buluşmada, Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.