2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?
Albimo Mobilya, Muharrem ayı dolayısı ile aşure ikramında bulundu. 300 kişilik aşurenin ikram edildiği programa firma yöneticilerinin yanı sıra komşu esnaftan da yoğun katılım olduğu gözlendi.

300 KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Albimo Mobilya Firma Sahibi Hilmi Gömeç;

“Muharrem ayı dolayısı ile çalışanlarımıza aşure ikramında bulunduk. İnşallah nice Muharrem aylarını hep beraber idrak ederiz. 300 kişilik aşure ikramında bulunuyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

250 ÇALIŞANI VAR

Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gürbaş ise, Albimo Mobilya firması olarak aşure ikramı programının bu sene ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek;

“Bu program ile hem Muharrem ayında bereketi sağlamak hem de çalışanlarımızla bir bütünleşme içerisine girmeyi amaçlıyoruz. Yaklaşık 250 çalışanımız var ama burada ikamet eden komşularımız da var.

Onlara da bu aşurelerden ikram edeceğiz. İnşallah hayırlısı olur. Bu programı gelenekselleştirerek önümüzdeki senelerde de devamını gerçekleştirmek istiyoruz. Öncelikle burada bütünlüğü sağlamak istiyoruz. İnşallah daha nice Muharrem aylarını hep beraber yaşarız” şeklinde konuştu.