Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz Valerie Garnier: Mükemmel bir sezon diyebiliriz
Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak yaptığı açıklamada; “Zor ve güzel bir müsabaka oldu. Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak 2.golümüzden sonra yedek kulübesine ve hocamıza çok ağır hakaretler yapıldı. O andan itibaren futbolcularımızın motivasyonu dağıldı. Hakem çıkan olaylara rağmen maçı devam ettirdi. 8 dakika içerisinde 3 gol yedik. Çok enteresan bir maç seyrettik” dedi.

KİMSENİN HAKARET ETME HAKKI YOK

“Neticede bir 3 puan mücadelesiydi” diyen Başkan Durak; “Doğugücü taraftarının daha sakin olması gerekirdi. 2.golden sonra oyuncularımızın sevinmesi gayet normal. Tribünlere karşı en ufak küfür ve hareket olmamıştır. Doğugücü camiasının maça çok önem verdiğini biliyoruz. Ancak bu kimseye hakaret etme hakkını vermez. Hocamıza özellikle çok hakaretler edildi. Yunus hocamız aynı zamanda bir eğitimci. Yarın başka kulüp çatısı altında da çalışacaktır. Belki Doğugücü ilerleyen zamanlarda kendisine teklif götürecektir. Zannediyorum geçen yıldan hocamız hakkında yalan yanlış yorumların yapılması taraftarın gözünde suçlu göstermiştir. Hocamız çok değerli ve işini hırsla yapan birisi. Her kulüp taraftarına ve İnegöl takımlarına eşit mesafededir. Kendisi bunu defalarca dile getirmiştir. Herkes önyargılarından sıyrılmalı. Hocamıza yapılan saygısızlık kulübümüze yapılmıştır. Bu tip olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUM
Durak açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Her ne kadar avantaj kaybettik gibi görünsed e aynı yerimizdeyiz. 2.lik şansımız devam ediyor. Futbolcu kardeşlerime güvenim sonsuz. Kulübümüzü Play-Offa taşıyacaklardır. Son haftalar çok heyecanlı geçecek. Her zaman temennimiz İnegöl takımlarının başarılı olması yönündedir”

TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALAR

“Bu hafta grubun son sırasında yer alan SHÇEK takımını pazar günü saat 14:00 de kurtuluş sahasında konuk edeceğiz. Her maça final havasında çıkıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Herkes bunun bilincinde. Umarım tekrar çıkışa geçeriz”