İmza sonrası Alanyurtspor Teknik Direktörü Selami Tekin şunları söyledi: "Alanyurtspor için Başkan Hakan Durak ile yaptığımız görüşme sonrasında el birliği, iş birliği açısından konuştuk. Gelecek için Alanyurtspor için neler yapabileceğimizi konuştuktan sonra beni takımın başında antrenör olarak görev aldım.

Öncelikle Bursa bölgesinde 1.Kümede 2016-2017 sezonunda mücadele edecek takımlara fair play çerçevesinde başarılar dilerim. Beni takımın başına getirdikleri için Hakan Bey'e tekrar teşekkür ediyorum.

İnşallah onun istedikleri doğrultuda, onu mahcup etmeyeceğime buradan söz veriyorum. Spor camiasında beni tanıyan arkadaşlar, hedefleri olan bir antrenör olduğumu bilirler. Başarılı olmayı her zaman göz önünde bulundurarak çalışmalarıma başlarım. Başarının da devamını getiririm.

İnşallah bu senede 2016-2017 sezonunda önce grupta kalıcı olmak istiyoruz, ilerleyen maçlarda istediğimiz galibiyetleri alırsak neden şampiyon olmayı istemeyelim. Amacım ligi şampiyon bitirmek ve Alanyurtspor tarihinde Süper Amatör Kümeye çıkaran antrenör olmak bana nasip olur"

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak da;

"Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı olsun. Daha önce kongre gecemizde yapmış olduğumuz konuşmada Alanyurt ne kadar yalnız da bırakılsa, ne kadar zor durumda da olsa, her zaman hedefi olan bir takım olacaktır.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Selami hocamız daha önce, gerek spor camiası anlamında olsun, dışarıdan arkadaşlığımız, dostluğumuz olan bir hocamızdır. Bize her zaman ağabeylik yapan bir kişiydi. Selami hocamızın içinde, Alanyurtspor'a karşı her zaman bir sevgisi vardı. Alanyurt halkının çoğunu tanıyan biridir.

Hocamıza gençlerden kurulu olan bir yönetim kuruluna sahibiz, bizlere tecrübeli bir hoca gerekli olduğunu kendisine söyledim. Bu saatten sonra Selami hocamın biriktirdiği tecrübeleri kullanma vakti geldi.

Hocamız tecrübesi ile Alanyurtsporumuza güzel günler yaşatacağına inanıyorum. Taraftarımızdan tek istediğimiz, Alanyurtsporu yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.