Alanyurt yolu üzerinde UEDAŞ işletme Müdürü Enis Gürer ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

"Yolun özellikle yağlı tohumlara kadar bölümü aydınlatılmış sonraki bölümü gece açık olan dükkanlarının ışıkları ile biraz aydınlanıyor.

UEDAŞ ile görüştük. Burası duble yol olacak ama bu duble yol yapımı 1 yıl sürecek. Bu bir yıllık süre içerisinde geçici olarak aydınlatılması konusunda mahalle sakinlerinin benden ricasını bende işletme müdürümüze ilettim."

"İnşallah buranın aydınlatılması konusunda bir haftalık veya 10 günlük süre içerisinde kendi imkanları ile bir çözüm bulacaklar.

Bizler böyle elim kazaların gelmemesi için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Bu duble yol bittiğinde ise buradaki trafik kazaların azalacağı konusunda ümidimiz var" diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNİN İSTEĞİ

Bu arada geçtiğimiz Cuma gecesi saat 23.30 sularında yol üzerinde meydana gelen trafik kazasında 15 yaşındaki İbrahim Kılıçaslan, hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından mahalle sakinleri yolun ışıklandırmasının yetersiz olduğunu dile getirmişlerdi.