sergilendi.

Sergide öğrencilerin birinci dönemdeki ders etkinlikleri ve değerler eğitimi etkinlikleri sergilendi. Program kapsamında milli değerlerimizden "Karagöz-Hacivat" gölge oyunu ve çocuklara kişilik kazandırmada ailenin önemi konulu "Sen Seç" temalı tiyatro oyunu sergilendi. Programa İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri Halil İbrahim ZENGİN, Orhan ÇELİK ve Ayfer ER'le birlikte okul müdürleri de katıldı. Programda konuşma yapan Şube Müdürü Halil İbrahim ZENGİN, Öğrencilerin çok kıymetli eserlerini görmekten büyük mutluluk duyduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Okul Müdürü Ahmet DEMİR, katılan herkese çok teşekkür ederek bu sergideki amaçlarının hem çocukların kendi el emeği ve göz nuru olan eserlerini görmelerini sağlamak hem de okul-çevre iletişimini kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

Koordinatör öğretmen Elif KASAL, etkinliğin çok faydalı geçtiğini çocukların sanatsal yönlerini geliştirebilme imkanı bulduklarını, bu etkinlikte okuldaki bütün öğretmen, öğrenci ve velilerin katkısı olduğunu, herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek