Alınan bilgiye göre, Murat Beriş yönetimindeki 16 KFU 37 plakalı Tır, Bursa Ankara karayolu Mezit-4 mevkisinde arızalandı. Arızalanan Tır için Bursa’dan özel servis elemanı çağrıldı. Özel servis elemanı Lokman Özay, Tır’ı tamir ederken, Tır sürücüsünün sahiplerinden Ali Beriş’te İnegöl’den Mezitler bölgesine otomobili ile gitti.

Tır tamir olurken otomobilin dörtlülerini açık unutan Ali Beriş’in 16 Y 0161 plakalı otomobilinin aküsü de arızalandı. Tır’ın tamirinden sonra Beriş’in otomobiline binen servis elemanı Özay, olay yerindeki kişilerden otomobili itmelerini istedi. Tır sürücüsü Murat Beriş, kardeşi Ali Beriş ile Tır’ın yardımcı sürücüsü Muharrem İlgezdi otomobili çalışması için iterken, anayol üzerinden gelmekte olan Muhittin Yağcı yönetimindeki 16 JLF 40 plakalı kamyonet itilen otomobile çarptı.

KAMYONETİN ALTINDA KALDI
Otomobil içinde bulunan servis elemanı Lokman Özay ile Ali Beriş çarpma etkisiyle otomobil ile yolun kenarına savrulurken, Muharrem İlgezdi kamyonetin altında kaldı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen İlgezdi’nin kıyafetleri kamyonetin şaftına takıldı. Çevredekiler tarafından kıyafetleri şaft’a sarılan İlgezdi güçlükle kamyonetin altından çıkarıldı. Ağır yaralanan İlgezdi ile Ali Beriş ve Lokman Özay 112 acil servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlgezdi’nin hayati tehsinin bulunduğu öğrenildi.