Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı
AK Parti Genel Merkezi'nden gelen kararla hayata geçirilen 'Genç Arazi' etkinliği ile AK Parti Gençlik Kolları, İnegöl'de yeni seçmenlerin doğum gününü kutluyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Baştürk, şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde önümüzdeki seçimlerde yaklaşık 7 milyon kardeşimiz oy kullanacak. İnegöl'de de yeni oy kullanacakların sayısı bir hayli fazla. Bizlerde düzenlediğimiz 'Genç Arazi' etkinliği ile bu kardeşlerimize ulaşıyoruz ve doğum günlerini kutluyoruz. Bu etkinlik hem gönüllere girme hem de partimizi daha iyi tanıtma adına düzenlediğimiz programlardan biri"


Seçimde gençlerin oyları ile yeniden kazanacaklarını belirten Baştürk, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı: "Etkinlik kapsamında birçok kardeşimiz ile bir araya geliyoruz. Aynı zamanda onları da dinleyerek varsa eksikliğimiz aksaklığımız onları da düzeltmek adına önemli bir girişim diye düşünüyorum. Gördüğümüz kadarı ile gençlerimizin büyük kesimi partimize sempati duyuyor. Bu da demek oluyor ilk defa oy oy kullanacak olan kardeşlerimizin oyları ile seçimlerde yeniden zafere ulaşacağız. Bundan şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.