TERÖR SALDIRILARI KINANDI

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel, Bursa'da meydana gelen terör saldırısını nefretle kınadı. Başkan Demirel, istikrarın devamı için Başkanlık sisteminin şart olduğunu vurguladı.

İŞİMİZ HİZMET, ARACIMIZ SİYASET

Demirel, En önemli önceliklerinin büyük Türkiye davası olduğunun altını çizerek, "Büyük davalar, fedakar olunup, ahlaklı erdemli insanların omzunda hedefe ulaşır. Vatandaşlarımızın özgür olması için çalışıyoruz.

Yani işimiz hizmet, aracımız siyaset. Siyasetin de ana maddesi etkin iletişimdir" dedi

GÖREVE HAZIRIZ

Başkanlık sisteminin gerekliliğine vurgu yapan Başkan Adem Demirel,

"Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek olan yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi ile ilgili bilgileri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Biz İnegöl İlçe Teşkilatı olarak göreve hazırız. Ülkemizin kaçınılmaz ve en büyük gerçeği Başkanlık Sistemi'dir. Doğrudan halktan yetkiyi almış bir başkan, hızlı karar mekanizmasının işlediği istikrarlı bir ortamın temin edileceği tek sistem Başkanlık Sistemi'dir" diye konuştu.

YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEK

Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara ise,

"Başbakanımızın işaret ettiği yaşanabilir çevre ve marka şehirler hedefi doğrultusunda, Belediye Başkanımız Alinur Aktaş liderliğinde, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz, teşkilatımız ve belediye çalışanları ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugün ülkemiz çok zor dönemden geçiyor. Gerek ülkemizin doğu bölgelerinde cereyan eden olaylar, gerekse de sınır hatlarımızda yaşanan gelişmeler bizi asla yolumuzdan döndüremeyecektir.

Devletimizin kararlı ve dik duruşu sayesinde zor günlerimizi de milletimiz ile birlikte en kısa zamanda aşacağımızdan kimsenin şüphesi yoktur" şeklinde konuştu.

HEDEF MİLLETİMİZİN KENDİSİDİR

Bursa'daki bombalı saldırıyı gündemine alan Milletvekili Osman Mesten,

"Milletimiz terörden korkmaz. Camilere varıncaya kadar terörün hedefi olmamızın amacı çok açık.

Mesele Türkiye'mizin eski Türkiye'den çıkıp, yeni Türkiye olmasıdır. Hedef Recep Tayyip Erdoğan veya AK Parti hükümetleri gibi gözükse de, gerçekte hedef milletimizin ta kendisidir."

YENİ TÜRKİYE

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

"Yeni Türkiye dediğimiz zaman, hem bu topraklarda hem de çevremizdeki bütün mazlum milletlere umut olacak şekilde huzur ve adaletin tesis edildiği günleri hatırlayan ve o günleri misyon edinen yeni Türkiye'den bahsediyoruz.

Çok şükür ki böyle bir teşkilatın, böyle bir davanın mensupları olarak, şu anda tarihi bir sürece hep beraber şahitlik ediyoruz" diye konuştu.

Mesten ayrıca başkanlık sistemi hakkında konuşarak önemini sebepleriyle açıkladı.