Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!
Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen wushu-budokaido (kyoksin) İl şampiyonasına katılarak miniklerde takım halinde 1., gençlerde ise takım halinde 2. Olan Anadolu Gençlik Spor kulübü sporcuları, Kupa ve madalyaları ile birlikte İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret ettiler.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYORLAR

Minikler kategorisinde 40 kg da Furkan Osman Kocal,
49 kg da Emirhan Ulaş,
55 kg da Hüseyin Ünal ferdi sıralamada 1. Olurken
45 kg da Fatih Yıldız 2. Olmuş,

Toplamda miniklerde 62 sporcu, büyüklerde 102 sporcunun katıldığı yarımaya Anadolu Gençlik spor kulübü 27 sporcuyla katılıp 20 madalya alarak, 6-8 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etmişlerdir.

BAŞARILARI DAİM OLSUN

Ziyarette konuşan Yusuf Şevki Yücel:

“Bu ziyaretten ve sporcu kardeşlerimizin başarılarından büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sporcu kardeşlerimize ve hocaları, İsmail Kocal ve Özgür Işık’a teşekkür ediyor tebriklerimi iletiyorum.

İnegöl’ün adını duyuracak bizim sporda da marka kent olmamıza katkı sağlayacak her başarı çok değerlidir. Bu vesileyle İnegöl’ün başarısı için çalışan tüm sporcu, öğretmen ve antrenörlerimize İnegöl halkı adına teşekkür ediyorum.

Bu çocuklarımızın sportif başarılarından daha önemlisi de boş zamanlarını böyle kıymetli işlerle doldurmaları, ahlaklı edepli bireyler olmalarıdır. Ben kurumum adına tekrar teşekkür ediyor, başarılarının daim olmalarını diliyorum” dedi.