Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”
İnegölspor, Cumartesi günü sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, bir açıklama yaparak, tüm sporseverleri maça davet etti.

SAYGI DUYULAN GRUP
Taşkın; “Öncelikle geçtiğimiz Pazar günü Pazarsporla deplasmanda karşılaştığımız ve deplasmandan 3 puanı alarak geri dönen İnegölspor’umuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Lige gerçekten iyi başladık. Ayrıca pazar günü Efsane Maratondan 6 kişi kendi imkanlarıyla arma peşinde Rizeye İnegölspor’umuzu desteklemeye gitti. Deplasmana giden kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Efsane Maraton köklü ve her yerde saygı duyulan bir gruptur” dedi.

EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ
“Cumartesi Türkiyenin köklü kulüplerinden Ankaragücünü kendi evimizde ağırlayacağız” diyen Taşkın; “Sezonun ilk yarısında Ankaragücü ve Bugsaşspor deplasmanında Ankaragücü Tribün Lideri abilerimizin bizleri nasıl karşıladıklarını, bizlere karşı sıcakkanlı olduklarını bizimle birlikte deplasmana gelen kardeşlerimiz iyi bilir. Biz hiç bir olay çıkmasını istemiyoruz. İnegöl’ümüz mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcalarıyla marka haline gelmiş ve Türkiyenin her yerinde örnek gösterilen bir ilçedir. Biz istiyoruz ki tüm takımların taraftarları İnegöl’ümüze gelsin. Şehrimizi yakından tanısın”

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
“Ligin ikinci yarısında yapılan Ersel transferiyle kadromuza zenginlik kattık. Futbolcu kardeşlerimiz sahada görevini yerine getiriyor. Biz de her zaman olduğu İnegölspor’umuza gereken desteği fazlasıyla aktaracağız. Bütün şehir inandı, ayaklandı. 84 ruhu geri dönüyor. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz. Cumartesi günkü maça ilgi yoğun olacağını düşündüğümüzden dolayı izdiham olmaması için kapıları maç saatinden 2 saat önce açtıracağız. Tüm Bordo Beyaz renklere gönül veren abilerimizi kardeşlerimizi yarınki maça bekliyoruz” diye konuştu.