Durumu olmayan öğrencilere yönelik giyim ve kırtasiye yardımında bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), bu seneki yardımları düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim etti.

10 YILDIR YARDIM YAPIYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile okul müdürlerinin katıldığı törende bir konuşma yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, yardım kampanyasına 11 yıldır devam ettiklerini belirterek, 2015-2016 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Eğitim yardımının İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının sosyal sorumluluk projelerinden olduğunu aktaran Anıl;

"61 ilk ve ortaokulunda eğitim gören yaklaşık 600 öğrenciye yardımlar dağıtılacak. İnegöl hızla büyüyen, sanayileşen ve buna paralel olarak hızla nüfus yoğunluğu aratan yerleşim yeri.

Bunun bilinciyle biz İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncelikle eğitime ve sağlığa yapmamız gereken projeleri düşünüyoruz, masaya yatırıyoruz ve uygulama koymaya çalışıyoruz" dedi.

EĞİTİM YATIRIMLARI

İTSO'nun eğitim yatırımlarına değinen Anıl;

"İlçe Milli Eğitime bir okul kazandırdık. İnegöl'ün sosyal yönde gelişmesi adına fakültenin kurulmasını destekledik. İnegöl'e bir üniversitenin kurulması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce eğitim ve sağlık sloganıyla hareket ediyoruz. 2015-2016 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HAYIRSEVERLERDEN EĞİTİME KATKI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise İnegöl'ün hayırsever şehir olduğunu ve bundan dolayı şanslı olduğunu söyledi.

Eğitime yardım eden işadamlarının çok olduğunun altını çizen Bilican, birçok okulun hayırseverler tarafından yapıldığını belirtti.

61 okulda eğitim gören 600 öğrenciye yardım yapıldığını ifade eden Bilican, yardımlarından dolayı İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ile üyelerine teşekkür etti. Bilican son olarak eğitim kalitesinin hayırsever ve devlet desteğiyle arttığına dikkat çekti.

EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Konuşmaların ardından 600 öğrenciye ulaştırılacak yardımlar 61 okul müdürüne teslim edildi.