Alınan bilgilere göre; Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan kavşakta drift yaptığı iddia edilen Okan Durmaz idaresindeki 16 NS 900 plakalı araç, bu sırada cadde üzerinde seyir halinde olan Mustafa Ünlüyol, idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

YOLCU YARALANDI

Kaza sonrasında Ünlüyol'un kullandığı araç içerisinde bulunan Öztürk A, yaralanırken, diğer araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Yaralı ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak, tedavi altına alınırken, kaçan sürücü ekiplerin yoğun çalışması sonucu yakalandı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2 ARAÇ ÇARPIŞTI

Aynı saatlerde Yeni Hastane yakınlarında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Recep Kızılarslan yönetimindeki 16 KMN 71 araç, Yaşar Ayaz idaresindeki 61 FR 193 plakalı otomobil Burhaniye Mahallesi Hazine Sokak üzerinde çarpıştı.

Kaza sonucunda yaralanan 2 araç sürücüsü ambulansla getirildikleri acil serviste tedavi altına alındı.

CERRAH KAVŞAĞINDA KORKUTAN KAZA

Bir diğer kaza ise Bursa-Ankara karayolu üzeri Cerrah kavşağında meydana geldi. İrfan Orhan yönetimindeki 16 TB 406 plakalı özel otomobil ile Sabri K. yönetimindeki 16 NDS 13 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada araç sürücüsü yaralandı.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET KAZA YAPTI

Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü 12. Sokakta meydana gelen kazada ise, Süleyman Emir yönetimindeki 16 BJY 42 plakalı kamyonet, Kadir Çoban'ın kullandığı elektrikli bisiklet ile çarpıştı.

Kazada yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü tedavi edilmek üzere İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek, tedavi altına alındı.