Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Hamamlı Mahallesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 3 bin 135 metre kanalizasyon ile 3 bin 135 metre içme suyu hattı borusu yenilenecek.

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

BUSKİ ekipleri Hamamlı Mahallesinin yanı sıra kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarını Aşağıballık Mahallesinde de sürdürüyor. Eşzamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında, 2 bin 672 metre kanalizasyon ve aynı uzunlukta içme suyu hatları yenileniyor.

12 BİN METRE HAT YENİLENECEK

Hamamlı Mahallesi Muhtarı Recep Ötünmek, Kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin 40 yıl çekildiğini ifade ederek;

"40 yıl önce köyün kendi imkanlarıyla yapmış olduğu kanalizasyon hatları çok atıl duruma geldi, göçtü. Büyükşehir Belediyemize ve BUSKİ Genel Müdürlüğümüze kanalizasyon hatlarının yenilenmesi isteğimizi bildirdik. Onlar da sağ olsunlar geldiler, projelendirdiler. İçme suyumuzun hatları da kanalizasyon hatları gibi 40 yıl önce yapılmıştı. Su hattında devamlı patlama oluyordu. Şuanda hatların yenilenme çalışmaları sürüyor" dedi.

Ötünmek ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'ya yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.