Mesudiye Mahalle muhtarı İlhan Aydemir (66) 32 yıldır muhtarlık mührünü kimseye kaptırmadı.

7 SEÇİM KAZANDI

İnegöl'de en uzun süre muhtarlık görevi yapan Aydemir, bugüne kadar bir çok vali, belediye başkanı ve kaymakam ile çalışma fırsatı buldu. 1984 yılından itibaren girdiği 7 seçimi ara farkla kazanan Aydemir, rakip tanımıyor.

Vatandaşların her türlü talebini karşılamak için yıllardır çalıştığını dile getiren İlhan Aydemir, 32 yıllık süreçte halkın kendisinden memnun olduğunu dile getirdi.

MUHTARLIĞA VEKALETEN BAŞLADI

Mahallede yaşayan tüm bireyleri yakinen tanıdığını ifade eden Aydemir;

"Mahallelinin teklifi üzerine başladığım görevimde 32 yılı geride bıraktım. Görevde bulunduğum süre zarfında 7 seçim geçirdim. Her seçimde rakibim vardı. İlk seçimde 6 rakibim vardı daha sonra yapılan seçimlerde rakiplerim azaldı son seçimde 1 rakibim vardı."

"Mahalleli beni muhtar amca diye çağırıyor. 1980 yılında vekaleten muhtarlık yaptım. Ardından vekaleten yaptığım görevi 1984 yılında yapmaya başladım. Vekaleten başladığım görevi asaleten 32 yıldır yapıyorum. Vatandaşla aram çok iyi. Muhtarlık gönül işi. Ben insan ayrımı yapmam. Mahallemizde Türkiye'nin her yerinden gelen insanlar ikamet ediyor. Muhtarlık kutsal ve şerefli bir görevdir" diye konuştu.

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

BABASI MAHALLENİN İLK MUHTARI

Görev yaptığı Mesudiye Mahallesinin göç alan bir mahalle olduğunu aktaran muhtar Aydemir, 20 bin nüfusa sahip mahallenin Kemalpaşa, Turgutalp, Süleymaniye ve Mahmudiye Mahallesinin ardından en fazla nüfusa sahip mahalle olduğunu söyledi.

Köy olan Mesudiye'nin 1950 yılında mahalle olduğunu bildiren Aydemir, Mahallenin ilk muhtarının babası olduğunu ve 2 yıl görev yaptığını aktardı.