Haziran ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya, Saadet Partisi Bursa Eğitim Başkanı İsmail Özdemir, Milli Görüş Teşkilatları kurucu üyesi Halil İbrahim Çamlıdere, mahalle teşkilatları ve gençlik kolları katıldı.

KIBRIS ZAFERİ'NİN YILDÖNÜMÜ

Program öncesi sinevizyon eşliğinde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun yapmış olduğu son basın açıklaması izletildi.

İlçe Başkanı Ertan Sütçü, konuşmasında 20 Temmuz Kıbrıs Zaferinin yıldönümüne vurgu yaparak, Kıbrıs Barış Harekatı'nın tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

BU TARİHİ NESLİMİZ UNUTMAMALI

20 Temmuz'un Milli Bayram ilan edilmesi isteten Sütçü, "Bu zafer batılı küresel güçlerin her türlü ambargo, tehdit, şantaj ve dayatmalarına karşı milletimizin ortaya koyduğu onurlu bir duruş ve destansı bir zaferdir. Nasıl ki 15 Temmuz bir milli direniş ve zafer günü olarak Milli Bayram ilan edildi ise Kıbrıs Barış Harekatında ki ruh ve şuurun gelecek nesillere aktarılabilmesi için 20 Temmuz Milli Bayram ilan edilmelidir."

ADAYA BARIŞ GELDİ

"Bu başarılı harekat ile Kıbrıslı kardeşlerimizin acı feryatları dindirilmekle kalmamış o günden bu yana Ada barış, huzur ve istikrara kavuşmuştur. Böylesine önemli bir günün milli bayram ilan edilmesi bugün halen Kıbrıs'ı pazarlık konusu yapmak isteyenlere de en güzel cevap olacaktır" diye konuştu.

SAADET PARTİSİ 20 TEMMUZ'DA KURULDU

Saadet Partisi'nin 20 Temmuz 2001 tarihinde siyaset sahnesine çıktığını anımsatan Sütçü şöyle konuştu;

"Saadet Partimizin 20 Temmuz'da kurulmuş olması bir tesadüf değildir. İşte Saadet Partisinin ruhu Kıbrıs barış zaferini kazanan bu ruhtur. Saadet Partisi 20 Temmuz 2001'de, böylesine anlamlı bir tarihte siyaset sahnesine çıkmıştır."

MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİ

"Saadet Partisi; Milli Nizam Partisi ile başlayan, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ile devam eden Milli Görüş hareketinin tek ve son temsilcisidir.

Saadet Partisi mazisi itibariyle Türkiye'nin en köklü ve tecrübeli, yaşı itibariyle ise Türkiye'nin en genç ve dinamik partisidir. Kıbrıs Barış Harekatı sırasında aziz Milletimizin kararlığı, Mehmetçiğimizin cesaret ve fedakarlığı neyse Saadet Partisinin ruh ve şuuru da odur."

CİHADA DEVAM

"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı inanç ve azimle Millete hizmet etmeye ve şartlar ne olursa olsun mazlumların yanında yer almaya devam edecektir. Milletimizin Kıbrıs Barış Harekatı zaferini bir kez daha kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."

TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ TEŞKİLAT

İnegöl teşkilatının Bursa'nın ve Türkiye'nin gözbebeği teşkilatlarından olduğunun altını çizen Saadet Partisi İl Eğitim Başkanı İsmail Özdemir, "Siz bir çok çalışmaya öncelik yapıyorsunuz. Örnek ve model oluyorsunuz. Önümüzde muhtemel bir seçim var. Zaten seçim olsun olmasın Saadet Partisi sürekli çalışan bir teşkilattır."

SAHA ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERİLECEK

"Ancak bu yıl sonuna kadar inşallah artık saha çalışmalarımıza hız vereceğiz. Kahvehane, köy, esnaf ve seçmen ziyaretlerini sıklaştıracağız. Milli Görüş demek Saadet Partisi demektir. Zilletten kurtulmak, kasıtsız bir dua ile değil, iman ve cihat ile mümkündür."

ÜMMETİN DUASI

"Saadet Partisi, ümmetin zulüm karşısındaki fiili duasıdır. Ve Saadet Partisi, imtihanı kazanmak isteyen ümmetin içinde olup zafere koşacağı tek sağlam kaledir.

Bu sebeple bugün Türkiye'nin dört bir köşesinde ve İnegöl'de de bir çok protesto düzenleyerek ümmetin sesi olan yine Milli Görüşçü kadrolardır" dedi.

GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

Yapılan konuşmaların ardından Gençlik Kolları başkanlığının görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Ömer Hira, görevi Resul Cerhal'den devraldı.

İlçe divan toplantısı dondurma ikramıyla sona erdi.