Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı 15 Temmuz'dan bu yana meydanları terk etmeyen İnegöllüler, vatan nöbetini sürdürüyor.
İnegöl Belediyesi önünde toplanan binlerce İnegöllü, milli iradeye en güzel şekilde sahip çıkarken, nöbetin 14. gününde de meydanı doldurdu.
"VATANI SATMADIK"
Coşkuyla devam eden demokrasi nöbetinde açılan pankart ve yazılar ise dikkat çekiyor. Bir vatandaşın yazdığı, 'Mobilya sattık, köfte sattık ama vatanı satmadık' pankartı en çok ilgi çeken pankart oldu.
MEYDANLAR MİLLETİN
İstiklal Marşının ardından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda nöbet tutan vatandaşlarla hitap eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, demokrasi nöbetinde 14. günün olduğunu ifade ederek, "Meydanlar milletindir. Meydanlar sizinle güzel? İnegöl'üm. Hainlere karşı dimdik ayaktayız. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için nöbete devam. Meydanlar milletin. İnegöl Çanakkale ruhuyla meydanlarda" dedi. ?
EN GÜZEL CEVABI VERİYORUZ
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise demokrasiye sahip çıktıklarını belirterek, "Bizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı veriyoruz. Bu cevap her yere ulaşıyor. Kazanan millet oldu. Vatan sizlere minnettar. Şimdi terör örgütüne yardım ve yataklık edenler tutuklanıyor. Bizleri yıkmaya çalışanlar asla başarılı olamayacak. OHAL çerçevesinde çeşitli kararlar alıyoruz. Kamuya haksız şekilde girenlerin tek tek inlerine giriyoruz, gireceğiz. İkinci bir emre kadar nöbet yerimizi terk etmeyeceğiz" diye konuştu.
ÇORBA İKRAMI
Konuşmaların ardından ilahiler okundu. Vatandaş büyük coşkuyla nöbetini tutarken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar nöbet tutan vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi