Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın! Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın!

Acil Tip Teknisyenleri'nin (ATT) görevlerini pek çok zorluk içinde ve fedakarca yerine getirdiğini ifade eden Aydın, "Çalışanlarımız sorunlarının bir an önce çözüme kavuşmasını beklenmektedirler. İnsanların hayatı ile ilgili müdahalelerde bulunan ve bunun için zamanla yarışan ATT'lerimiz maalesef hak ettikleri değeri görmemekte, hem mesleki sorunlarla hem de yetersiz çalışma koşulları ile mücadele etmektedir."

DESTEK BEKLİYORUZ

"Her yıl acil hastalara, trafik kazalarına, yangınlara müdahaleye gitmekte olan ambulansta görevli arkadaşlarımız, yaşanan kazalar nedeniyle hayatlarını yitirmekte yada yaralanmaktadır. İnegöl 4 nokta ile 112 hizmetini almakta olup fiziki durum bakımından sıkıntı olmamakla birlikte 1 nokta daha açılması gerekmektedir. Sağlık Müdürlüğümüzden ilçemize kısa zamanda 1 nokta daha açılması noktasında destek bekliyoruz. Hastanemiz de bulunan, 2 noktanın şartları daha uygun bir bölüme taşınması konusunda hastane yöneticimiz ile görüşmelerimiz sürmektedir."

"Sağlık-Sen olarak ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak için her türlü çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini ister, tüm Acil Tıp Teknisyenleri arkadaşlarımızın 22-28 Mart Acil Tip Teknisyenleri haftasını kutlarız" diye konuştu.