Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir


VATANDAŞLA SİMİT YEDİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilçe merkezindeki Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Bir simit fırınında mola veren Müezzinoğlu, burada vatandaşlarla birlikte simit yedi.


GENÇLERLE DE BULUŞTU
İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünü ziyaret edip vatandaşlara "geçmiş olsun" dileği bulunan Müezzinoğlu, AK Parti İlçe Binasında da partili gençlerle de bir süre sohbet etti.
HEDEF %80
AK Parti İnegöl Gençlik Kollarının toplantısına katılarak gençlere seslenen Müezzinoğlu, "İnegöl'de referandumda yüzde 80 oyu geçin ben sizi Ankara'da ağırlayayım. Oy oranında yüzde 1'lik düşüşü kabul ederim. Yüzde 79'u kabul ederim. CHP ile HDP'ye yüzde 20'den fazla oy bırakılır mı?" diye konuştu.


ÇAT KAPI ZİYARET SEVİYORUM
Daha sonra İnegöl Rumeli Derneğini ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, "çat kapı" ziyaretleri sevdiğini söyledi. "Eskiden beri bunu yapıyorum da bizim bakanlıktaki arkadaşlara bunu öğretmeye çalışıyorum." diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "İşte 12 tane üst düzey yöneticimiz, bakan yardımcısı, müsteşarı her cuma illere gönderiyoruz. Diyorum ki, hepiniz 3 tane 'çat kapı' ziyaretler yapacaksınız. Bir emekli evine, bir engelli evine, bir gazi evine, bir de askeri ücretli evine çat kapı. Yarım saat önce haber verelim, evde bulamayız, bilmem ne bir sürü... ya kardeşim birini bulamazsan öbürünü bulacaksın. Öbürünü bulamazsan diğerini bulacaksın. Ama haber verdiğin zaman hazırlık yapıyor, protokol oluyor. Ondan sonra telaş oluyor. Hiç bir işe de yaramıyor."
REFERANDUM ÇOK ÖNEMLİ
Müezzinoğlu, referandumun, Ak Parti'nin girdiği 11 seçimden daha önemli olduğunu belirterek, "Referandum, bütün bu 11 seçimden çok daha önemli. Bu milletin gelecek 50 yılını, 100 yılını, medeniyet değerlerimizi, bu millete umut bağlayan mazlum ve mağdur milletleri artık güvenini artıracak, onların kaderine güç verecek, dolayısıyla bu seçimler 11 seçimin toplamından daha önemli" dedi.


Bakan Müezzinoğlu, ziyaretlerin ardından Bursa'ya hareket etti.