ÇOCUKLAR CAMİYE KOŞTU

İlçe Müftüsü Kazım Güzel yaptığı açıklamada;

"Yaz Kuran Kursu hizmetlerimizde müracaatlar geçtiğimiz yıl 8 bin 500 olurken; şuanda 11 bine ulaşmış bulunmaktayız. Bu necip milletimize derin sevgilerimizi sunuyoruz, en değerli varlıkları olan evlatlarını bizlere güvenerek gönderdikleri için. Camilerimize koşa koşa gelen, camimiz ve kurslarımızda dinini öğrenme adına aşkla şevkle koşan evlatlarımıza sevgi ve muhabbetlerimizi iletiyoruz."

EN ÖNEMLİ VARLIĞIMIZ EVLATLARIMIZ

"Elbette ki bir milletin en önemli varlığı evlatlarıdır. O en önemli varlıklar olan evlatlarını da değerler ile donatmak anne ve babaların sorumluluğudur. Efendimizin bir anne babanın evladına bırakacağı mirasın güzel edep olduğunu haber vermesi, evlatlarımızın Kur'an ahlakına ihtiyacına işaret eder.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak halkımızın güveninin artmasından memnunuz. Bu konuda sorumluluğumuzun arttığının farkındayız. Müesseselerimizi eğitime verimli hale getirmek için gayret içerisindeyiz."

MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

"Bu yıl Kurşunlu'da 100 kişilik hafızlık Kursumuzu buradan sizlere müjdeliyorum. Bir buçuk ay sonra proje hafızlık İmam Hatip Kursumuzun da açılışını yapacağız. 4-6 yaş Kur'an kursu olarak 350 öğrenci barındıracak Türkiye'de az görülen kursumuzun temelini atıp çok kısa sürede bitirmenin gayreti içerisinde olacağız.

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

Sözün özü şu; bu milletin mayası Kur'an ile yoğrulmuştur. Bu mayanın tekrar Kur'an ve sünnet ile devam etmesi adına üzerimize düşeni yapacağımız bildiriyoruz. Bundan sonra yapacak çok işimiz var" diye konuştu.