Yeni belediye binası hakkında konuşan Başkan Taban, "Bize iş yapan birkaç müteahhidimiz bize gelerek; 'Dövizde hareketlilik oldu, bununla ilgili fiyat farkı kesilebilir mi?' diye ricada bulundu. Biz anahtar teslim iş yapıyoruz, kanun bize ne emrettiyse, sözleşmede ne yazıyorsa 1 kuruş fazlasını veremem. Bunları hepsine ifade ettim.

GEREKENİ YAPARIZ

Ticarette kar-zarar kardeştir. Fiyat dalgalanması olur, yarın da fiyat düşebilir, o zaman siz de bize üste para mı vereceksiniz? Yasal şartlar altında sözleşme çerçevesinde işler devam edecek. Müteahhit resmi olarak bize devam ettiremeyeceğini bildirirse biz de kanuni çerçevede gerekeni yaparız.

Tapulu sözleşmemiz var. Burada endişe verici bir durum yok. Hemen bugün bitirip oraya girelim diye bir derdimiz de yok. Şartlar elvermiyorsa şartların gerektirdiğini yerine getireceğiz" diye konuştu.

"İNŞALLAH SONA GELİNDİ"

Mesudiye Alt Geçidiyle alakalı Başkan Taban yaptığı açıklamada;

"Bizim amacımız buranın kazasız ve belasız biran önce tamamlanması. Su yalıtımının yapılması için mebranlar serildi ve üstüne kaplaması gelecek. İnşallah ay sonunda alt trafiği açacağız. Alt trafiğin açılması demek araç trafiği ile yaya sirkülasyonunun başlaması demek. Şuanda orada devam eden bir çalışma var ve inşallah sona gelindi. Kamulaştırma ile alakalı yan yol çalışmalarımız devam edecek ama asıl olan alt yolun yayaların ve arabaların geçmesi için açmamız olacak." dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var