Uçaravcı'dan Vadeli Ticaret Açıklaması Uçaravcı'dan Vadeli Ticaret Açıklaması

inegölllİsaören Kavşağında devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Taban “Ana caddelerde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Kasım Efendi Caddesi, Anafartalar Caddesi, Alanyurt Akpınar Caddesi bunlar ile alakalı devam eden süreç var. Bir taraftan Büyükşehir Belediyesi Bir taraftan bizler havaların elvermesiyle beraber bu çalışmalar başladı. Şuan Park Caddesi dediğimiz bölgeye uzanan yeni yeni kent meydanı dediğimiz alana kadar 1.6 KM’lik bir hattın asfaltlama çalışması başladı.”

1.6 KM ASFALT 1,5 MİLYON TL
“Bunları biz devam ettirmek istiyoruz. Etaplar halinde devam ettireceğiz. Burada 2 bin 690 ton asfalt kullanılmakta, 22 bin 424 metrekarelik asfalt kaplanmış olacak, çalışmanın maliyeti yaklaşık 1,5 milyon TL. Bu çalışma 10 gün sürmesi ön görülüyor. Mevsimsel süreci değerlendirmek istiyoruz, bu süreçte asfaltlayabileceğimiz kadar alanı asfaltlamak istiyoruz.”

SIRA ADNAN MENDERES VE HASTANE CADDESİNDE
“Bu bölgenin tamamlanmasının ardından hastane caddesine ve Adnan Menderes Bulvarına devam edeceğiz. Adnan Menderes Bulvarı’ndan hastanenin acil girişine kadar asfaltlanacak. Bunun dışında çevre yolu gibi içerde ana arterle gibi kaplanması gereken alanlarda var. Bunları bir bir hayata geçireceğiz İnşallah.”inegöll